Nieuws uit Bovenbouwgroep 1B

Maandag 11 juli 2022

Kwink les 20

Maandag 20 juni 2022

Veldhoven Middendag 2022

Maandag 20 juni 2022

Kwink les 18

Donderdag 23 december 2021

Kerstgroet

Maandag 08 november 2021

Gezellig samen ontbijten

Welkom op de websitepagina van Bovenbouwgroep 1B!


De leerkracht van deze groep is Lennart Geertsen (l.geertsen@veldvest.nl).


De onderwijsassistent is Stijn Fuchs van maandag tot en met vrijdag.

*De schooltijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 15.00 uur en op woensdag en vrijdag van 08.30 tot 12.15 uur.

* De leerlingen gaan direct naar binnen bij aankomst op school en direct naar huis na schooltijd.

* De kinderen vanaf de middenbouwgroepen komen zelfstandig het schoolgebouw binnen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen in de basisschoolperiode leren om stapsgewijs om te gaan met hun vrijheid. Dat heeft te maken met zelfstandig worden en verantwoordelijkheid nemen.

* Wij maken gebruik van leerlingadministratiesysteem ParnasSys. Hierin worden niet alleen de persoonlijke gegevens van uw kind geregistreerd, maar ook de toetsuitslagen uit het LeerlingVolgSysteem, de absenties, uw privacyvoorkeuren en nog veel meer. U krijgt aan het begin van de schoolloopbaan van uw kind een link toegestuurd waarmee u in ParnasSys kunt inloggen. Zo blijft u altijd op de hoogte!

* Ook maken we gebruik van Parro, de communicatie app van ParnasSys. Via deze app krijgt u regelmatig informatie, wetenswaardigheden of leuke feitjes te zien.

* Op het moment dat een leerling niet naar school kan komen vanwege een quarantaine advies, zal de leerkracht van uw kind contact opnemen met u als ouder. In gezamenlijkheid kan dan worden afgestemd op welke wijze er een onderwijspakketje kan worden samengesteld. Dit is dus te allen tijden maatwerk.