Welkom op de websitepagina van Bovenbouwgroep 2! Voor de schoolverlaters in deze groep gaat het een belangrijk jaar worden: de keuze wordt gemaakt voor het voortgezet onderwijs. Het voorlopig advies hiervoor is vorig schooljaar al door u ontvangen.
Hierondere vindt u een download voor ons informatieboekje en voor de tweewekelijkse nieuwsbrief.
De leerkrachten van deze groep zijn Jac Schepens (op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) en Marie-José Spoormans (op woensdag).
De onderwijsassistente is Veerle Raijmakers (op maandag, woensdag en donderdag).

Nieuwsbrief 12 Bovenbouwgroep 22 februari 2019

Nieuwsbrief 11 Bovenbouwgroep 8 februari 2019