Welkom op de websitepagina van Bovenbouwgroep 2A! Voor de schoolverlaters in deze groep gaat het een belangrijk jaar worden: de keuze wordt gemaakt voor het voortgezet onderwijs. Het voorlopig advies hiervoor is vorig schooljaar al door u ontvangen.
Hierondere vindt u een download voor ons informatieboekje en voor de tweewekelijkse nieuwsbrief.
De leerkracht van deze groep is Thijs van Weert.
Als extra ondersteuning werkt Marie-José Spoormans op maandag en Petra Sax op donderdag in de bovenbouwgroepen.

12. Nieuwsbrief Bovenbouwgroep 21 februari 2020

11. Nieuwsbrief Bovenbouwgroep 7 februari 2020