bovenbouwgroep 2B bovenbouwgroep 2B

Welkom op de websitepagina van Bovenbouwgroep 2B! Voor de schoolverlaters in deze groep gaat het een belangrijk jaar worden: de keuze wordt gemaakt voor het voortgezet onderwijs. Het voorlopig advies hiervoor is vorig schooljaar al door u ontvangen.
De leerkracht van deze groep is Wim Velthuizen (w.velthuizen@veldvest.nl).
Als extra ondersteuning werkt Petra Sax op donderdag in de bovenbouwgroepen.

*De schooltijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 15.00 uur en op woensdag en vrijdag van 08.30 tot 12.15 uur. De ouders die hun kind met de auto komen halen, verzoeken we gebruik te maken van de 'kiss en ride' strook aan de Van Aelstlaan en onderstaande ophaaltijden aan te houden: op maandag, dinsdag en donderdag nà 15.10 uur en op woensdag en vrijdag nà 12.25 uur.

* De leerlingen gaan direct naar binnen bij aankomst op school en direct naar huis na schooltijd.

* Ook maken we gebruik van Parro, de communicatie app van ParnasSys. Via deze app krijgt u regelmatig informatie, wetenswaardigheden of leuke feitjes te zien.

* In de bovenbouwgroepen wordt er geen informatieboekje meer verstrekt. Alle informatie zal u bereiken via de Parro app.

* Op het moment dat een leerling niet naar school kan komen vanwege een quarantaine advies, zal de leerkracht van uw kind contact opnemen met u als ouder. In gezamenlijkheid kan dan worden afgestemd op welke wijze er een onderwijspakketje kan worden samengesteld. Dit is dus te allen tijden maatwerk.