bovenbouwgroep 2B bovenbouwgroep 2B

Welkom op de websitepagina van Bovenbouwgroep 2B! Voor de schoolverlaters in deze groep gaat het een belangrijk jaar worden: de keuze wordt gemaakt voor het voortgezet onderwijs. Het voorlopig advies hiervoor is vorig schooljaar al door u ontvangen.
Hierondere vindt u een download voor ons informatieboekje en voor de tweewekelijkse nieuwsbrief.
De leerkracht van deze groep is Wim Velthuizen
Als extra ondersteuning werkt Marie-José Spoormans op maandag en Petra Sax op donderdag in de bovenbouwgroepen.

8. Nieuwsbrief Bovenbouwgroep 13 december 2019

7. Nieuwsbrief Bovenbouwgroep 29 november 2019