Welkom op de websitepagina van Middenbouwgroep 2!
Hierin vindt u een download voor ons informatieboekje en voor de tweewekelijkse nieuwsbrief.
De leerkrachten van deze groep zijn Petra Sax (op woensdag, donderdag en vrijdag) en Geertje Moeskops (op maandag dinsdag en woensdag). Gedurende het zwangerschapsverlof van Geertje neemt Monique van Dun haar taken over.
De onderwijsassistente is Anouk van Brakel op maandag, donderdag en vrijdag.

Nieuwsbrief 18 Middenbouwgroep 7 juni 2019

Nieuwsbrief 17 Middenbouwgroep 24 mei 2019