Welkom op de websitepagina van Bovenbouwgroep 1A!

 • Ivanka

  Ivanka van der Meer

  Groepsleerkracht Bovenbouw 1A
  (ma t/m vr)

 • Ivon

  Ivon Nouwens

  Groepsleerkracht Bovenbouw 1B
  (ma-di-wo)

 • Stijn

  Stijn Fuchs

  Bovenbouw
  (ma-wo-do-vr)

 • Femke

  Femke Liebregts

  Bovenbouw
  (ma t/m vr)

 • Sander

  Sander de Kuijper

  Bovenbouw, Middenbouw, Onderbouw
  Sport & Spel
  (ma t/m vr)

Nieuws uit Bovenbouwgroep 1A

Maandag 28 augustus 2023

De scholen zijn weer begonnen

Maandag 15 mei 2023

Schoolreisje 16 mei 2023

Algemene informatie

*De schooltijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 15.00 uur en op woensdag en vrijdag van 08.30 tot 12.15 uur.

* De leerlingen gaan direct naar binnen bij aankomst op school en direct naar huis na schooltijd.

* De kinderen vanaf de middenbouwgroepen komen zelfstandig het schoolgebouw binnen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen in de basisschoolperiode leren om stapsgewijs om te gaan met hun vrijheid. Dat heeft te maken met zelfstandig worden en verantwoordelijkheid nemen.

* Wij maken gebruik van leerlingadministratiesysteem ParnasSys. Hierin worden niet alleen de persoonlijke gegevens van uw kind geregistreerd, maar ook de toetsuitslagen uit het LeerlingVolgSysteem, de absenties, uw privacyvoorkeuren en nog veel meer. U krijgt aan het begin van de schoolloopbaan van uw kind een link toegestuurd waarmee u in ParnasSys kunt inloggen. Zo blijft u altijd op de hoogte!

* Ook maken we gebruik van Parro, de communicatie app van ParnasSys. Via deze app krijgt u regelmatig informatie, wetenswaardigheden of leuke feitjes te zien.

* Op het moment dat een leerling niet naar school kan komen vanwege een quarantaine advies, zal de leerkracht van uw kind contact opnemen met u als ouder. In gezamenlijkheid kan dan worden afgestemd op welke wijze er een onderwijspakketje kan worden samengesteld. Dit is dus te allen tijden maatwerk.