Welkom op de websitepagina van De Onderbouwgroep!

De leerkrachten zijn Brigit de Jong (b.dejong@veldvest.nl) op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en Petra Sax (p.sax@veldvest.nl) op woensdag.
De onderwijsassistenten zijn: Irene Coppelmans op woensdag, donderdag en vrijdag en Stijn Fuchs op maandag en dinsdag.

Via onderstaande download kunt u ons informatieboekje raadplegen.

* De schooltijden van de leerlingen van de onderbouwgroep zijn als volgt:

• Maandag, dinsdag en donderdag van 08.15 tot 14.45 uur;
  • Woensdag en vrijdag van 08.15 tot 12.00 uur.

De leerlingen gaan direct naar binnen bij aankomst op school en direct naar huis na schooltijd. Om filevorming te voorkomen verzoeken we ouders die leerlingen met de auto komen halen en brengen, gebruik te maken van de 'kiss en ride' strook aan de Van Aelstlaan.

* Ook maken we gebruik van Parro, de communicatie app van ParnasSys. Via deze app krijgt u regelmatig informatie, wetenswaardigheden of leuke feitjes te zien.