Welkom op de websitepagina van De Onderbouwgroep!
Hierin vindt u een download voor ons informatieboekje en voor de tweewekelijkse nieuwsbrief.
De leerkrachten zijn Brigit de Jong op maandag tot en met donderdag en Marie-José Spoormans op vrijdag.
De onderwijsassistentes zijn: Irene Coppelmans op dinsdag, woensdag en donderdag en Anouk van Brakel op maandag.

* De ouders van de leerlingen uit de onderbouwgroep gaan met hun kinderen mee naar binnen, daar kunt u afscheid nemen. Het is een variabele inlooptijd. Uw kind wordt dus vanaf 8.15 uur, maar vóór 8.25 uur in de groep verwacht.

Na schooltijd bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in de groep. We vinden het prettig als u een afspraak maakt op het moment dat u uitgebreider met de leerkracht in gesprek wenst te gaan. De leerkracht heeft dan meer tijd en aandacht voor u (en uw kind).

1. Nieuwsbrief Onderbouwgroep 30 augustus 2019